Divas Unlimited Inc

Atlanta's Elite Fashion and Entertainment Consultants

Endefuld på den gode måde
❤ : Endefuld til kvinder dk


Vigtigst af alt er, at der er en hånd og en ende klar. Er der ingen i Brønderslev, der kan give dig en endefuld. Du kan godt blive straffet med flad hårbørste. Alt afhængig af forseelsen blev der brugt hånd, bøjle og børste.


endefuld til kvinder dk

Han ser helst, at jeg har små trusser på selv om de kommer , nylonstrømper og strømpeholder. Lige så bitchet jeg var på arbejdet, lige så lille og ydmyg var jeg når jeg stod i skammekrogen med bar numse efter en endefuld. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.


endefuld til kvinder dk
En flogger til den kræsne Sadist. Men er du ind imellem en uartig kvinde, der tænder på at komme en tur over knæet, så kan smækkenes klub meget vel være stedet, hvor du møder manden, der forstår dine tanker og lyster. Men en af de smerter jeg finder dejligst, er når jeg får en endefuld. Samtidig fandt hun sammen med en mand, der fra dag ét forstod hendes passion for specielt den opdragende effekt ved at få smæk i den bare. Den gode smerte den søde smerte kan for mig være mange forskellige ting. Der også i år har givet endefuldens klub på nettet tilsagn om en julegavepakke med masser af slag i. Jeg har prøvet at være bundet imens, men det giver mig ikke det samme.

Betinna og Kim er medlemmer af smækkeklub: Hun får endefuld hver dag - Klub SUK Smæk til Uartige Kvinder , er et dansk forrum, mødested og klub på nettet henvendt smækkeglade kvinder og mænd, der primært tænder på en god, gammeldags endefuld.


endefuld til kvinder dk

For mig er det en langstrakt smerte kombineret med sexuelle stimuli... For mig er det smerten holdt op mod det blide - kontrasterne... Er ved at lære andre typer smerte at kende... Er nok ved at blive en regulær painslut efterhånden... Onde klemmer - limklemmer fx... Alt sammen over LAAAANG tid.... Det er jo egentligt Trådstarteren der begynder. Tak for dit hurtige indlæg, det er meget spændende og lærerigt. Kik med og lad dig inspirere. Jeg er altid, når jeg skal udsættes for smerte, hjælpeløs, bundet eller lignende. Min favorit er smerte på mine brystvorter. Tiltagende pres over længere tid, enten via tommelfinger og pegefingerkno eller klemmer, der kan varieres i styrke. Tilsvarende kan udøves på kønslæberne, men da det er der jeg skal stimuleres til orgasme, foretrækker jeg brystvorterne, hvis jeg får lov. Min veninde giver mig et hundehalsbånd på. Det er beregnet til at træne hunde med. Det kan via en fjernbetjening give elektrisk stød. Fra næsten ingenting, til mellem niveau med en rigtig lækker smerte. På højeste niveau er stødet så stærkt, at man mister balancen og falder om. Det føles som en forbrænding på huden. Zoé Jeg foretrækker at blive straffet uden at være bundet. Jeg skal helst have mine små bryster taget hårdt og gerne slået på samtidig med at mine brystvorter bliver vredet rundt - hårdt. Fornemmelsen af de smerter går direkte ned i min kusse, og hvis jeg selv leget med den samtidig, så er chancen for orgasme bestemt til stede. Næst efter det elsker jeg at blive smækket på mine baller, gerne så der er gule og blå mærker bagefter. Jeg skal holdes fast samtidig, det giver den bedste oplevelse for mig. Jeg har prøvet at være bundet imens, men det giver mig ikke det samme. For mig er det vigtigt, at jeg samtidig kan kæmpe imod smerten, men at den uundgåeligt rammer mig alligevel, er det jeg ønsker. Når det er smæk jeg får, er det ydmygelsen ved at manden straffer mig som en uartig pige, der tænder mig. Det er den korte version, men det er selvfølgelig mere nuanceret end som sådan. Det primære er nok ydmygelsen ved at blive slået,Det er det, som jeg har brug for - at blive nedgjort. Det vigtigste er dog at jeg under legen bliver kneppet, uden det ville det andet være turn off. Jhanne Har ikke prøvet strøm... Har nemlig en fantasi om, at få min fisse syet sammen... Som den ultimative kontrol af min krop... Dengang kunne jeg ikke klare det, og er ikke klar til det endnu - men det er på vej... Også til ydmygelse, som er ganske nyt... Ekstremt pirrende og smertefuldt langt oppe indeni... Da jeg er serie- og multiorgastisk - og ikke kan stoppe dem, når de kommer, er det en KAMP for mig at ikke komme, men det er så smertefuldt, når jeg er så åben på den måde, så når det bliver taget ud, får jeg VILDT store orgasmer... Men tror sagtens det kan lade sig gøre, hvis bare du får den rette snøring... OG det involverer jo også et reb rundt om ryggen... Essensen er jo, at kropsvægten får snørerne til at stramme mere og mere... Ikke så meget hvor meget, man hænger... Den gode smerte den søde smerte kan for mig være mange forskellige ting. Det kan være noget så almindeligt, som den smerte det frembringer når jeg får en pik eller forskelligt legetøj presset op i mit numsehul, og det så passerer ringmusklen. Men en af de smerter jeg finder dejligst, er når jeg får en endefuld. Når jeg der lægger på maven henover knæene og hånden rammer mine bare numsebalder, og numsebalderne begynder at føles glødende og bliver mere og mere ømme. Jeg mener dog ikke at jeg er en rigtig painslut, for mig er det både smerten, men i lige så stor grad det ydmygende i situationen, der tænder mig. Den gode smerte den søde smerte kan for mig være mange forskellige ting. Det kan være noget så almindeligt, som den smerte det frembringer når jeg får en pik eller forskelligt legetøj presset op i mit numsehul, og det så passerer ringmusklen. Men en af de smerter jeg finder dejligst, er når jeg får en endefuld. Når jeg der lægger på maven henover knæene og hånden rammer mine bare numsebalder, og numsebalderne begynder at føles glødende og bliver mere og mere ømme. Jeg mener dog ikke at jeg er en rigtig painslut, for mig er det både smerten, men i lige så stor grad det ydmygende i situationen, der tænder mig. Har det på præcis samme måde som dig. Mine balder og ringmuskel er også meget følsom ved mig. Hvorefter han drillende siger til mig, at artige piger da ikke beder om at blive kneppet analt, men når jeg nu tikker om at få pik i røven, så skal jeg da få det, og så plejer han at presse pikken ind igennem min ringmuskel og kneppe mig i røven. Jeg er også mest til smerte i brystvorterne. Jo hårdere jo bedre, men så kræver det jeg bliver stimuleret samtidigt, ellers kan jeg ikke klare smerten, men wow nogle orgasmer det giver. Jeg prøvet for nyligt med klemmer i skamlæberne, fed smerte lige ind til de skulle af.. Det vare lang tid inden jeg tør det igen. Var med i en trekant med nyt par forrige uge. Kvinden har enorme bryster, og ønskede dem bundet stramt, jeg er til bondage,- og så legede hendes mand med nåle... Der var ingen grænser for, hvad hun kunne tage af nåle i brystvorterne... Men oplevelsen var jo interessant og overveldende at overvære. Måske ikke en sød smerte... Hun nåede flere orgasmer, mens han stak hende, og jeg slikkede.


Kvinde, kend din straf - Videomarathon 2012
En flogger til den kræsne Sadist. Men er du ind imellem en uartig kvinde, der tænder på at komme en tur over knæet, så kan smækkenes klub meget vel være stedet, hvor du møder manden, der forstår dine tanker og lyster. Men en af de smerter jeg finder dejligst, er når jeg får en endefuld. Samtidig fandt hun sammen med en mand, der fra dag ét forstod hendes passion for specielt den opdragende effekt ved at få smæk i den bare. Den gode smerte den søde smerte kan for mig være mange forskellige ting. Der også i år har givet endefuldens klub på nettet tilsagn om en julegavepakke med masser af slag i. Jeg har prøvet at være bundet imens, men det giver mig ikke det samme. Britney spears dating iranian Søger uforpligtende sex موقع القنيطرة مسلمة للتعارف الزواج كردي في

Views: 19

Comment

You need to be a member of Divas Unlimited Inc to add comments!

Join Divas Unlimited Inc

© 2024   Created by Diva's Unlimited Inc..   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service