Divas Unlimited Inc

Atlanta's Elite Fashion and Entertainment Consultants

Det er lett å få nye venner på bussferie! Derfor har vi nå lagt ut alle årets turer som arrangementer på Facebook
❤ : Få nye venner på facebook


Da facebook som hovedregel slår hårdt ned på denne slags, er der derfor i gruppen nul-tolerance i forhold til medlemmer som ikke overholder dette. Blokking av admin fører til umiddelbar utestengelse.


få nye venner på facebook

Jeg bor også… SUPER SØD FYR, SØGER SUPER SØD PIGE! Han lider af muskelsvind, derfor den automatiske … kørestol. Ingen reklamer om andre grupper herinde på gruppen ellers bliver I også blokeret og fjernet!


få nye venner på facebook
Udover det er alle velkommen så længe I overholder reglerne. Da facebook som hovedregel slår hårdt ned på denne slags, er der derfor i gruppen nul-tolerance i forhold til medlemmer som ikke overholder dette. Blokkering av andre medlemmer hverandre er en privatsak og det tar ikke vi stilling til. Eller lære nye af kende, hvis i er i I tvivl om at jeg har en kæreste så nej, jeg ved godt jeg lægger mange … opslag hele tiden. Han er en blød og super sød gut. Dermed ikke sagt, at der ikke skal være plads til en god og konstruktivt debat - så længe vi husker på at respektere hinanden, og vores individuelle holdninger og forskellelighed er. Her kan dere legge ut deres Facebook, Snapchat, Kik, eller Instragram. Hej, Det her er Deniz.

Få nye venner på Facebook - Dog gælder mobning ikke ind her der vil man blive blokeret på stedet Regler 2.


få nye venner på facebook

Dette er stedet hvor nye venskaber og bekendtskaber kan opstå. Dette er en dansk gruppe, og derfor skal der skrives og tales på dansk skandinav isk. OBS: Dette er IKKE en datingside! Respekter aldersgrænser på opslag! Mener du at have fundet en falsk profil, så kontakt admin. Du må ikke hænge vedkommende ud i gruppen! Regler på siden: 1. Mobning og seksuelt sprogbrug er ikke tilladt 3. Euforiserende stoffer må ikke indtages under live stream eller på billeder. Blokeres en Admin eller Ordstyrer er det direkte ud af gruppen! Du bedes holde dig til opslagets emne 9. Tagger du andre, så husk at skrive hvorfor, i stedet for bare at lade navnet stå alene, så ingen føler sig udstillet 10. Det er ikke tilladt at tilbyde- eller søge penge i gruppen, heller ikke indirekte. Ellers er Facebooks gældende fællesskabsregl er, selvfølgelig også gældende i gruppen. Du finder reglerne her: Overholdes ovenstående regler ikke vil det medføre timeout eller blokering fra gruppen! Admins på siden er: Kasper Jacobsen Cecilie Agerbo Kjær Gitte Aron Mulvad Pav Frickmann Faste Ordstyrer på siden er: Sophia Larsen Sådan finder du en admin eller ordstyrer Tryk på medlemmer øverst på siden mobil: Cirkler med ansigter så står vi øverst. Vi ses i gruppen Hilsen dit Admin og Ordstyrer Team.Udover det er alle velkommen så længe I overholder reglerne. Da facebook som hovedregel slår hårdt ned på denne slags, er der derfor i gruppen nul-tolerance i forhold til medlemmer som ikke overholder dette. Blokkering av andre medlemmer hverandre er en privatsak og det tar ikke vi stilling til. Eller lære nye af kende, hvis i er i I tvivl om at jeg har en kæreste så nej, jeg ved godt jeg lægger mange … opslag hele tiden. Han er en blød og super sød gut. Dermed ikke sagt, at der ikke skal være plads til en god og konstruktivt debat - så længe vi husker på at respektere hinanden, og vores individuelle holdninger og forskellelighed er. Her kan dere legge ut deres Facebook, Snapchat, Kik, eller Instragram. Hej, Det her er Deniz. تتعمد تعارف موقع فيديو سيكس اسرائيلي مواقع ارقام تليفونات زواج السوريات فى مصر حكم الزواج المسيار بنية الطلاق

Views: 3

Comment

You need to be a member of Divas Unlimited Inc to add comments!

Join Divas Unlimited Inc

© 2022   Created by Diva's Unlimited Inc..   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service